17.5.12

H&M blazer: Keep or return?

Twijfel twijfel. Houden of retour sturen, dit H&M jasje? Ik kom er niet uit! Ik zeg ja omdat dit jasje multifunctioneel is en hij is nog in de sale ook. Nee, omdat hij misschien toch wat te truttig is voor mij. Wat vinden jullie? Nog wat styling tips any one?

Blazer: H&M
Top: H&M
Necklace: HIPstore

7 opmerkingen:

 1. Hij staat je wel heel mooi, maar 'k vind de streepjes niet zo super.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind wel een mooie blazer en staat je ook leuk!

  xo
  http://lemizy.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem wel erg leuk,maar ik hou ook van streepjes!
  Bedankt voor de reactie op mijn blog!X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij staat je ontzettend goed! Leuk gecombineerd!
  ik zou hem houden x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor je reactie! Ik vind het een twijfelgeval! Hangt wat af van de prijs, als die meevalt zou ik hem houden (want hij staat echt wel leuk) maar als het teveel is voor wat het waard is, weg doen (omdat het niet iets is dat je op alles kan dragen)
  Nathalie
  Http://curls-and-bags.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem erg leuk staan,zeker bij dit outfit.

  xO

  BeantwoordenVerwijderen