11.4.13

New Balance

Als sneakerfreak moet ik natuurlijk ook een paar New Balance gympen in mijn kast hebben staan. Ik vind ze super tof, en ik zag ze steeds voorbij komen op fashionblogs.  Ik ben gaan shoppen bij Zalando, en heb deze kleuren vandaag binnen gekregen. Ik hou ze sowieso niet allebei. Ik  twijfel nog over de kleur. Wat vinden jullie?

De sneakers zitten erg lekker, maar ik moet ook wel erg wennen aan het model. Hoe leuk ze staan bij anderen, lijkt het bij mij wel alsof ik een complete retro make-over onderga als ik deze sneakers aanheb. Alsof ik qua hele look en uitstraling terug ga in de tijd. Krijg ook gabber en trainingspak waanbeelden bij deze sneakers, al hadden gabbers volgens mij Nikes aan en gaan New Balance sneakers veel verder terug in de tijd. Super vrouwelijk kan ik ze ook niet noemen. Pfff, hoe meer ik er over schrijf, hoe meer ik neig naar een speedy retourtje Zalando :-S. 

Ik ga maar eens goed nadenken en outfits maken met de sneakers.Of ik ze ga houden zullen jullie vanzelf zien. 


Pictures: Zalando24 opmerkingen:

 1. i want one too. thank you for sharing........

  xo
  Sam
  http://fabulouspetite.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze echt super leuk en wil zelf ook graag een paar! Ik zou voor de grijze gaan!

  www.reinadelamoda.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ik herken dat wel.
  Sommige dingen lijken zo anders bij jezelf te staan dan bij anderen.
  Ik vind de blauwe denk ik net iets leuker

  Ik heb ook nog aan deze schoenen gedacht, maar denk toch dat ik voor Vans ga
  de volgende keer.

  xO Arezu

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze er wel heel erg gaaf uit zien, vooral de blauwe! :)
  Maar ik zeg altijd; bij twijfel moet je het gewoon niet doen!
  Als je het uiteindelijk toch nog heeeeel graag wilt, bestel je
  ze gewoon opnieuw ;)

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze echt ontzettend tof :-) Ze zullen je vast heel leuk staan, dus maak snel outfit foto's!
  Zelf twijfel ik tussen nieuwe Nike's of zwart/grijze New Balance sneakers..

  xo The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I bought my New Balance a month or two ago and I love'em!
  Fabiola

  wildflowergirl
  Facebook page

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze ook niet al te vrouwelijk, maar ik hoor van iedereen dat ze geweldig zitten. Ik vind de donkerblauwe het mooist.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lastig! Ik vind ze heel mooi (ik heb zelf 2 paar). Diegene die je hebt besteld vind ik allebei erg mooi (wel toevallig want ik heb de grijze in het blauw en die blauwe in het zwart). Persoonlijk vind ik de blauwe (voor mij zwarte) beter lopen dan de grijze (voor mij blauwe). Succes met kiezen!

  xx Riƫlle

  itsraininghas.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik moet hier ook een beetje aan wennen, ik vind ze te 'rond' ofzo.. :p  www.style-chameleon.com

  NAIL BRACELET GIVEAWAY ON MY BLOG!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wil zo graag een paar new balance! Ze schijnen heel lekker te lopen! :) x Laura

  http://styleandsushi.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik had precies het zelfde als jou! Nu ik ze heb denk ik nog steeds van ja leuk hoor, maar bij anderen.
  Toch zitten ze heerlijk en krijg ik leuke reacties :) Goed over nadenken meid, vind de grijze erg tof!
  X

  www.fashion-attacks.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja ze zijn echt super!! Vindt de blauwe wel mooi! Mooi!

  modas-diva.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Really cool shoes! I love the first pair! have a great week! kisses chris

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heb je inmiddels al een keuze gemaakt? Als je veel zwart draag dan zijn beide kleuren leuk (of andere neutrale kleuren, behalve grijs) En als je vel kleur draagt zou ik voor grijs gaan. Beide vind ik aaamaazing hoor! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind de grijze het mooist. Ik snap wel wat je bedoelt. Zelf heb ik dat bijna met alle sneakers; bij anderen staan ze vlot, stoer, modebewust. En dan heb ik ze zelf aan en vind ik het gewoon niet passen bij mijn outfits ofzo. Het is soms gewoon echt even wennen. En anderen vinden ze waarschijnlijk superleuk en hip bij je staan! Succes met je keuze. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het zijn 2 leuke kleurtjes! De grijze zal misschien iets makkelijker te combineren zijn, maar de blauwe is wel stoer!

  BeantwoordenVerwijderen