27.9.14

Huge bestelling van H&M online :-)

Ik had een aantal dingen bij H&M besteld, en vandaag heb ik de enorme doos opgehaald bij het postkantoor. De doos zat stampvol, want er zaten jassen in en veel dingen had ik in meerdere maten besteld. Dit zijn de artikelen die erin zaten:Ph: H&M


Lekker passen
De LA trui is erg leuk. Ik heb 'm in 2 maten besteld. Hij valt erg ruim. Hij hoort ook wel een beetje oversized, maar ik vind de mouwen heel wijd. Ik draag normaal gesproken meestal maat M bij H&M, maar van deze trui zit maat S het beste, en deze is nog (te) ruim.

Het zwarte jurkje vind ik leuk. De stof is wel een beetje apart (polyester), maar een LBD is nooit weg. Ik denk wel dat ik deze ga houden. Hij valt wel vrij losjes. Er zit niet echt een taille in.

De groene parka is een no go. De jas is heel ruim. Je kunt de touwtjes in de taille wel aantrekken, maar dan moet ik moet ze zo erg aantrekken dat het gewoon niet mooi meer staat. Een maat kleiner is geen optie omdat de mouwen dan te kort worden voor mij. Jammer, want ik vind 'm erg leuk.

De grijs/zwarte parka is ook heel erg ruim. Deze hoort ook een beetje oversized, maar ik vond het echt geen gezicht. De naden bij de schouders zaten bij mij heel ver op mijn arm en de mouwen poffen een beetje. Not my thing.

Dan de leren pumps. Erg mooi en ze zitten ook goed. De prijs is € 39,99. Een mooie prijs voor echte leren schoenen. Ik moet zeggen dat ik niet graag op hakken loop omdat ik al lang ben. Deze pumps hebben een hak van 10 cm. Dat is voor mij behoorlijk hoog. Ik ga hier goed over nadenken, want het is natuurlijk ook zonde als ze in mijn kast blijven staan.

Tot slot de suède pumps. Deze pumps zijn niet van echt suede maar van polyester. Ze zien er wel oké uit en ze zitten ook goed. De hak van deze pumps is 8 cm. Een stukje lager dan de leren pumps en dat vind ik wel fijn.

What to keep? 
De jassen gaan sowieso terug, het jurkje ga ik denk ik houden. De LA trui en de schoenen zijn twijfelgevallen. 
Alle kleding valt zoals jullie hebben kunnen lezen erg ruim. Dit terwijl ik mijn 'normale' maten heb besteld en niet ben afgevallen. Misschien dat de maatvoering van H&M is gewijzigd?  
9 opmerkingen:

 1. Wat een leuke dingen! Ik heb mezelf een shopverbod opgelegd, maar anders zou ik direct de H&M webshop induiken haha ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha fantastisch. Love every item! (p.s. lijkt me leuk een keer te meeten!()

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Moeten we doen. Je zit doordeweeks redelijk bij mij in de buurt toch (A'dam)?

   Verwijderen
 3. Het jurkje en de trui vind ik heel erg leuk.
  Jammer dat die zwarte parka niet mooi zit.
  Ik zou zelf nog een paar zwarte leren pumps met een hak van 8 cm willen.

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, wel hele toffe items allemaal :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie shoplog! Ben benieuwd hoe ze in het echt eruit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke kleding! Die linkerjas heb ik ook en vind 'm erg leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Grappig om te lezen dat je opeens andere maten hebt bij H&M. Dit heb ik zelf ook! Ben naar een maatje kleiner gegaan.

  BeantwoordenVerwijderen