27.3.12

Must have: Trench Coat

Een trench coat is echt een must have item. Een goed gesneden trench coat is tijdloos en is eigenlijk voor iedere vrouw geschikt. Pictures: Google Images

Ik draag zelf ook erg graag een trench coat. Ik heb een zwarte, maar beige vind ik eigenlijk wel de mooiste kleur, zeker voor het voorjaar. Helaas kleurt beige me echt niet, dus als iemand nog tips heeft om er niet zo flets uit te zien in een beige trench coat dan hoor ik het graag :-D. 

Mijn trench coat is helaas niet van Burberry, maar ik draag met veel plezier een H&Metje ;-).

2 opmerkingen:

 1. love all of those inspiration pics!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een sjaaltje in een sprekende kleur en een beetje rouge doen wonderen ;-)
  En neem niet een te lichte kleur (geen crème), maar een iets warmere kleur die meer naar
  bruin neigt.

  BeantwoordenVerwijderen