22.3.12

Beauty: OPI New York City Ballet en Spider-Man collectie

Even geen fashion news, maar beauty news, wat ook erg leuk is.

OPI komt binnenkort met twee nieuwe collecties nagellak. Allereerst komt in april de New York City Ballet collectie uit.


Van links naar rechts: Barre My Soul, You Callin' Me a Lyre?, Don't Touch My Tutu!, Care to danse?, My Pointe Exactly,Pirouette My Whistle

In mei komt OPI, ter ere van de nieuwe Spider-Man film die deze zomer uitkomt, met de Spider-Man collectie.Van links naar rechts: Shatter The Scales, Your Web or Mine?, Call Me Gwen-Ever,Into the Night, My Boyfriend Scales Walls, Number One Nemesis, Just Spotted the Lizard

De New York City Ballet collectie spreekt mij het meeste aan. Ik vind eigenlijk alle kleuren uit die collectie mooi. Uit de Spider-Man collectie vind ik My Boyfriend Scales Walls (wit) het mooist.

1 opmerking: