2.4.12

Beauty: mini beauty stash

Ik gebruik zelf niet zo heel veel make-up. Oke, ik smokkel een beetje door mijn wenkbrauwen en wimpers te verven, maar verder ben ik vrij snel klaar.  Een klein beetje make-up doet natuurlijk wel wonderen, dus wat ik iedere ochtend braaf pak is mijn eyebrow gel. Verder vind ik het fijn om een beetje een frisse en gezonde uitstraling te hebben, net als Carrie in Sex and the City, en daarvoor gebruik ik een beetje roze blush. Ik heb een blush van Nars met de naam 'Orgasm' (ja echt!).

Eyebrow gel: Hema
Blush: Nars Orgasm
Brush: Nars, no 6


Het klinkt misschien vreemd, maar ook een handig middeltje om mijn gezicht iets 'aan te kleden' zonder veel make-up te gebruiken is mijn bril op zetten. Niet alleen zie ik er beter mee, maar ik zie er ook beter uit ;-).

Eyewear: Paul Smith


Altijd goed: mijn zonnebril. Daarmee kom ik altijd wel oke voor de dag.
Sunnies: Cutler and Gross

2 opmerkingen:

 1. wow! love that brown glasses!!!

  xoxo!!
  http://self-dressed.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is echt een mooie kleur die blush.
  Ik ben zelf ook een bleke betje zonder rouge.

  BeantwoordenVerwijderen