13.4.12

I finally found the Lanvin ♥ H&M t-shirt dress!

Ieder jaar heeft H&M een of meer collecties van guest designers. Ik probeer altijd wel iets te bemachtigen uit een collectie, en bij Lanvin had ik een t-shirt dress met tule op het oog. Helaas lukte het niet om deze te kopen en er zat niets anders op dan te kijken op eBay en Marktplaats. Ik kwam van een koude kermis thuis, want de meeste aanbieders wilden de hoofdprijs hebben. Tja, dan maar geen t-shirt dress.
Echter, ik kon 'm niet vergeten, en ik heb er recentelijk toch eentje weten te bemachtigen via Marktplaats. Iemand bod een splinternieuwe aan en de deal was dus snel gemaakt. Inmiddels heb ik 'm al met veel plezier gedragen :-D.  Pictures: My Scrambled Style

4 opmerkingen:

  1. leukk echt heel erg leuk! deze kan je heel mooi combineren op een zwarte leren broek of legging; dat zou echt heel leuk staan denk ik. :)

    xx

    www.blondedutchpie.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah wat een leuk shirt! bedankt voor je reactie!

    BeantwoordenVerwijderen