22.4.12

New buy: Leopard jeans

Ik was al een tijdje op zoek naar een leopard jeans. Ik woon in een dorp, dus ze liggen hier niet voor het oprapen ;-). Vaak kijk ik even op Marktplaats als ik iets 'nieuws' wil en met succes. Iemand bood een H&M leopard jeans aan die maar één keer gedragen was. De deal was snel gemaakt, en een dag later had ik mijn leopard jeans al in huis. 
Nog leuker, hij is gewoon van de huidige collectie. Liep toevallig gisteren een H&M in waar deze leopard jeans lagen. Alleen ik heb de mijne echt voor een prikkie. 

 Picture: My Scrambled Style


4 opmerkingen:

  1. Super leuk, ben benieuwd naar een outfitpost met de jeans.

    XO

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik ben nog op zoek naar deze broek, dus echt jaloers dat je hem op marktplaats hebt kunnen vinden! ben er vandaag achtergekomen dat mijn exemplaar me toch te klein is, dus nu zoek ik een maat groter. hopelijk lukt dat!

    ik heb voor mijn marktplaats advertentie jouw foto gebruikt (omdat die lekker duidelijk is) en de naam van je blog erbij vermeldt. de URL mag niet, maar ik hoop dat je het zo ook oké vindt.

    BeantwoordenVerwijderen